Preguntes freqüents

A l’apartat Contacte del nostre web podreu trobar tota la informació de les nostres Oficines de Suport al Client i a l’apartat Tràmits, podeu consultar totes les gestions que podeu fer online.

A l’apartat Contacte del nostre web trobareu tota la informació sobre els canals de comunicació amb el Servei de Suport al Client, així com els horaris d’atenció i ubicació de les nostres oficines.

A l’apartat Tràmits del nostre web podreu trobar tota la informació sobre com realitzar un contracte i la documentació necessaria.

Per un canvi de nom domèstic cal liquidar 30,72€ de fiança que es recuperaràn quan es realitzi la baixa d’aquest si no hi ha cap impagament. Aqueta fiança és dipositada a INCASOL

A l’apartat Tràmits del nostre web podreu trobar tota la informació sobre com realitzar un contracte o una baixa i la documentació necessaria.

A l’apartat Tràmits del nostre web podreu trobar tota la informació sobre com realitzar una baixa i la documentació necessaria.

Fer la baixa d’un contracte no té cap cost de gestió, caldrà liquidar els rebuts pendents en cas de que n’hi hagi i s’emetrà una última factura desde la data de la darrera lectura fins a la data de la baixa que caldrà liquidar al moment.

Podeu consultar totes les Bonificacions disponibles a l’apartat corresponent del nostre web

Podeu realitzar aquest tràmit desde l’Oficina Virtual o desde l’apartat Tràmits del nostre web.

Podeu realitzar aquest tràmit desde l’Oficina Virtual o desde l’apartat Tràmits del nostre web.

Podeu realitzar aquest tràmit desde l’Oficina Virtual o desde l’apartat Tràmits del nostre web.

Cal contactar amb el Servei de Suport al Client. Podeu trobar tota la informació a l’apartat Contacte del nostre web.

Caldrà que liquideu les factures pendents així com el recàrrec corresponent per aquest impagament. Una vegada satisfet el import, els nostres tècnics reestabliràn el servei el mateix día, o al día següent hàbil.

Per a satisfer les factures pendents en cas de tenir el subminsitrament suspès, contacteu amb el Servei de Suport al Client. Trobareu tota la informació a l’apartat Contacte del nostre web.

Podeu liquidar el rebut mitjançant tarjeta de crèdit/dèbit desde l’Oficina Virtual o desde l’apartat Tràmits del nostre web. Per a altres formes de pagament podeu contactar amb les nostres Oficines de suport al Client, trobareu tota la informació a l’apartat Contacte d’aquest web.

Caldrà que comproveu si teniu alguna fuita a la instal·lació particular.

COM? Sense consumir aigua i no tenint cap electrodomèstic en funcionament com rentaplats o rentadora, mireu el comptador, si les busques es mouen es molt probable que hi hagi alguna pèrdua d’aigua a la instal·lació interior. En ocasions cal esperar alguns minuts -o tota la nit- per corroborar-ho si la pèrdua és petita.

Efectivament si heu patit una fuita a la instal·lació particular i aquesta no és atribuïble a un mal manteniment, podeu presentar la factura de reparació al Servei de Suport al Client per a realitzar un càlcul de vostra bonificació. Trobareu tota la informació a l’apartat Contacte del nostre web.

Per a realitzar una queixa o reclamació, podeu enviar un correu electrònic a atencioalclient@aicsa.net exposant els motius, indicant l’adreça del punt de servei i les dades del titular del contracte.

Si heu rebut una carta d’ús fraudulent, poseu-vos en contacte amb el Servei de Suport al Client. Podeu trobar tota la informació a l’apartat Contacte del nostre web.

AICSA no realitza reparacions en les instal·lacions particulars.

Si detecteu alguna avaría a la xarxa pública o patiu alguna incdència en el servei, podeu contactar trucant al 93.772.13.13, aquest telèfon està actiu les 24h els 365 dies de l’any.

Cal contactar amb el Servei de Suport al Client mitjançant un correu a atencioalclient@aicsa.net

Cal contactar amb el Servei de Suport al Client mitjançant un correu a atencioalclient@aicsa.net

Necessites més informació?

Hi ha moltes gestions que pots realitzar entrant a l’Oficina Virtual. Si encara tens dubtes, posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem!